Cliëntervaringen

Enkele cliënten van Via Trias verwoorden welk resultaat de coaching door Erica van Drie hen opleverde:

Fijn om zelf te sturen
"Wat ik mij sterk herinner is het beeld van een koets, ik mag op de bok... Dat gaf mij een spannend gevoel. Nu merk ik dat het fijn is om zelf te sturen. Het is veiliger omdat je dan zelf richting kan bepalen. In het verleden heb ik allerlei personen op mijn bok laten zitten met als gevolgd dat het paard op hol sloeg en ik er in verwarring naar stond te kijken. Dat was niet goed voor mij en ik wil het niet meer. Inmiddels zit ik boven op de bok! En dat bevalt mij uitstekend."
Gerlise

Ze neemt niet alles voor zoete koek aan
"Erica stelt goede vragen en door herhaling van specifieke dingen die ik zeg, vestigt zij de aandacht erop. Fijn is ook dat ze niet alles voor zoete koek aanneemt."
Marco

Visualisatie helpt ècht
"Het opvallendst voor mij was de visualisatie. De eerste keer heb ik stiekem een keer gegluurd. De beelden die naar bovenkomen zijn soms onverklaarbaar. Maar ze helpen echt en zijn inderdaad op mij van toepassing. Zou je mij een paar jaar geleden gevraagd hebben om dit te doen, dan zou ik hier niet op ingegaan zijn."
Wim Rutten

Meer bewust geworden van zaken en gevoelens
"Het was nuttig om samen te kijken naar informatie die ik al in een eerder stadium verzameld had. In de gesprekken hebben we de gebeurtenissen opnieuw op een rij gezet om zo zicht te krijgen op mijn eigen handelen. Doordat ik mezelf dingen hoorde zeggen werd ik me meer bewust van zaken en gevoelens."
Claudia

Rust en ontspanning
"Bedankt voor het helpen bij het leggen van 'mijn puzzel'. De gesprekken hebben voor mij veel betekend en hebben een stuk rust en ontspanning gegeven."
Ellen

Ze heeft me laten voelen dat ik meer wil
"Erica heeft me met name door de provocatieve coaching laten inzien en laten voelen dat ik veel meer wil dan ik mezelf wijsmaak. Ik kan en wil daar heel hard voor werken op het moment dat ik mezelf toesta in het diepe te duiken. Op het moment dat zij mijn negatieve gedachten ging verwoorden - een fractie erger dan ik ze zelf zou verwoorden - werd ik getriggerd om voor mezelf op te komen en echt te gaan staan voor wat ik ben en wil. Voelen is voor mij blijkbaar belangrijker op dit moment dan denken. Mijn overactieve brein kan alles wat los zit aan elkaar vast denken, maar mijn gevoel zegt waar ik naartoe moet."
Medewerkster Productiehuis Filmindustrie