Erica van Drie

DSC_0021  109 bij 146.jpgMijn missie: een bijzondere en vakkundige coach blijven, die helpt bij bijzondere en alledaagse problemen

Ik ben in 2001 gestart met Via Trias vanuit de behoefte om anderen te ondersteunen in werk en persoonlijke ontwikkeling. Mijn doel is om mensen de ruimte te geven die ze graag willen, in hun werk en leven. Met alles (of hoeveel ze maar willen) wat in hen is. Met mijn kennis en ervaring, praktische en uitvoerbare adviezen wil ik daar een bijdrage aan leveren. Maar ook door het bieden van begrip, humor en balsem voor de ziel. Mijn missie is een bijzondere en vakkundige coach te blijven, die helpt bij bijzondere en alledaagse problemen. Met als resultaat: zorgen dat mensen zin krijgen om te veranderen en in staat zijn hun persoonlijkheid optimaal te benutten voor hun eigen geluk en dat van anderen.

Manier van werken
Mijn manier van werken herkent u aan diepgang en vrolijkheid. Ik gebruik graag uiterst praktische stappen, 'out of the box'-denken, beelden, mijmeren en rollenspellen. Ik maak woorden van beelden en beelden van woorden. En help anderen daarbij in hun communicatie, inzicht in hun obstakels en in de realisatie van hun wensen. Ik hou van intensiteit, complexiteit en gedrevenheid. Ik help graag anderen op hun eigen benen te staan en ben een liefhebber van de combinatie: denken, voelen en handelen.

Ervaring en opleiding
Voordat ik van start ging met Via Trias heb ik ervaring opgedaan op het gebied van projectmanagement, pionieren, publiciteit in landelijke media, coachen en counselen, re-integratie, werving & selectie, managen van personeel en produceren van instructiemateriaal. Opleidingen die ik in de loop der jaren heb gevolgd zijn onder andere:

  • Creatieve loopbaancoaching (Post-hbo)
  • Systemisch werken (vervolgopleiding familie- en organisatieopstellingen)
  • Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH)
  • Provocatief coachen (Post-hbo)
  • Loopbaantraject, waaronder BZO (Beroepskeuze Zelf Onderzoek) en ABIV (Beroepen Interessetest)
  • FIT (Peiling van belastbaarheid voor mensen met een beperking)
  • HEAO
  • Voortgezet Management
  • Improvisatietheater

Ik ben mede-oprichter van de vereniging Creatieve Loopbaancoaches en Counselors (CLC) en partner van het netwerk Hoogbegaafd en Werk .

Nader kennismaken?
Neem contact op voor een kosteloos eerste gesprek.

        provocatief coach   logo Noloc

Kortom:
seniorcoach - duurzame inzetbaarheid - erkend noloc loopbaan professional - bevoegd - bekwaam - betrokken- Via Trias - Erica van Drie