Werkwijze

Oriënterend gesprek
U bent van harte welkom voor een oriënterend gesprek waarin u kunt toelichten wat uw wens, verlangen of vraag is, wat u dwarszit of wat u wilt leren. Via Trias noemt dit: uw raadsels. Het gaat om zaken die u van diverse kanten wilt bekijken of om kwesties die aangepakt en opgelost moeten worden. We bespreken de aanpak van uw vraag, geschikte werkvormen en de verwachte tijdsduur van het traject. Dit kan zowel telefonisch als 'face-to-face'. Dit gesprek is kosteloos en vrijblijvend.

Hierna besluiten de coach (Erica van Drie) en u of we met elkaar in zee gaan. Mogelijk is er een opdrachtgever (werkgever) die ook belang heeft bij uw ontwikkeling en die de financiering verzorgt. Indien nodig stelt Via Trias een uitgebreid plan van aanpak op.

Inhoud en duur van traject
U staat centraal. U krijgt de coaching die bij u past. Geen standaardaanpak maar maatwerk. De duur van het traject is dan ook afhankelijk van uw vraag. Het kan één sessie zijn of een traject van meerdere maanden. De frequentie bepalen we in overleg.

Tarieven
Via Trias levert maatwerk en de tarieven zijn afhankelijk van de situatie. 
Bedrijven en organisaties kunnen de kosten vaak als bedrijfskosten opvoeren. Voor particulieren die het zelf willen financieren is een gereduceerd tarief mogelijk. Ook kunnen particulieren loopbaancoaching als fiscale post voor "verkrijgen of behoud van werk" opvoeren.

Een sessie duurt 1,5 uur. Per sessie komt er een half uur voor- en nabereidingstijd van de coach bij. U kunt bovendien tussentijds mailen en bellen met korte vragen.

Locatie
De sessies vinden plaats bij Via Trias. De locatie bevindt zich in een prettige, rustige wijk vlakbij een prachtig park en bos. Het is ook mogelijk om de sessie bij u op locatie te houden.

Neem contact op voor een gratis oriënterend gesprek.

Kortom:
Individueel - één op één - maatwerk - tarieven - kosten - frequentie - kosteloos oriënterend gesprek - Via Trias - Erica van Drie